Изкупуване на имоти

Искате да продадете бързо Имота си?

Значи сте на правилното място! Ние сме Агенция за недвижими имоти с дългогодишен опит със сделки недвижими имоти. Предлагаме професионална и безплатна оценка на вашият имот! 

Вземете най-добрата оферта и оценка пишете и ни изпратете снимки бързо и лесно по Вайбър и Whatsapp:

Продайте Имота си Веднага

Здравейте! Имате имот в София или околностите на столицата? Щом вече сте тук, най-вероятно желаете да го продадете и търсите най-доброто предложение на пазара. Е не е нужно да продължавате да търсите, защото ние сме правилния избор. Вземете най-добрата и професионална оценка от Професионален брокер!

Изкупуваме апартаменти

Имате малък апартамент, който е наследство или пък желаете да закупите по-голям? Или вече не Ви е нужен големия апартамент и искате да го продадете, за да закупите по-малък? Ние ще Ви помогнем. Възползвайте се от професионалните услуги на нашата агенция за недвижими имоти, Изкупуваме всякакви апартаменти в гр. София за наши клиенти с най-бързи срокове и най-добри ценови оферти!

Изкупуваме Парцели-упи

При нас можете да продадете веднага парцел-УПИ в регулация стига той да се намира в гр.София или околността! Ние сме професионална агенция за недвижими имоти и нашите консултанти ще ви изготвят безплатна оценка на вашият имот! Какво представлява парцел-УПИ: Парцелите са незастроени имоти. Има два вида. Едните са ПИ или поземлени имоти, а другите са УПИ - урегулирани поземлени имоти. Съгласно българското законодателство, строеж може да се извършва върху УПИ. Важно е с какво разполага поземления имот, като газификазия, ВиК и електроснабдяване.

Изкупуваме ниви

При нас можете да продадете ниви,пасища и гори! В нашата агенция работят консултанти-брокери с професионален и дългогодишен опит в продажбата и управлението на земеделски имоти, изготвяне на арендни договори и сключване на сделки. Нивите са поземлени имоти, които са обработваеми. Съгласно българското законодателство, всеки имот, който е със статут на нива има единствено предназначение на него да се отглеждат селскостопански култури и строенето е абсолютно забранено.

Видове апартаменти който изкупуваме в гр. София:

Този вид апартаменти най-условно може да се раздели на две части. Едната е студио, а другата гарсониера. В студиото имате голямо общо помещение с кухненски бокс, като обикновено може да стане и преграждане на определена част, за да се обособят помещенията. При гарсониерата имаме по-малка по площ стая с евентуално обособена кухненска част. И двете разполагат с баня и тоалетна.

Двустайните апартаменти са малко по-големи от студията и 1-стайните. При тях специфичното е, че спалнята е отделна стая, а другата стая е трапезария с кухненска част. Отново има баня и тоалетна, които в по-голямата част от случаите са обединени в едно помещение.  Тяхната квадратура зависи от много от площообразуването и варира спрямо общите части на сградата от 50 до 70кв.м.

При тристайните апартаменти имаме най-често две спални, трапезария с кухненска част, баня и тоалетна, килер и тераса. Последните две не са задължителни, а също е възможно банята и тоалетната да са отделни помещения. При тристайните много често има 2 или 3 балкона което увеличава общата квадратура с около 20кв.м. в, квадратурата на тристайния апартамент е около 100 кв.м.

Многостайните апартаменти, тук обикновено спадат четиристайните апартаменти. Те са доста по-големи от тристайните, като тук разполагаме с голяма трапезария с кухненска част, както и още 3 помещения. Възможно е те да бъдат 3 спални, но е възможно и по-голяма гъвкавост при определяне на предназначението им. Отново банята и тоалетната могат да са заедно или отделно. Квадратурата им в повечето случай е около 200кв.м.

Това обикновено са апартаменти, които по площ са колкото четиристайните, но са на повече от едно ниво, тоест при тях се наблюдава етажност. Обикновено са на последни етажи и при тях имаме по-голяма гъвкавост както интериорно, така и екстериорно. На първото ниво обикновено се помещават кухнята, трапезарията, всекидневната, докато спалните са на втория етаж. Възможно е да има повече от една баня и тоалетна както и няколко тераси. 

Ателието е помещение, служещо за определена професионална дейност. Обикновено предназначението му изключва живеене в него, макар че едно от изискванията е те да имат санитарен възел. Реално по размери ателието се доближава до студиото. Ателиетата в повечето случай са със северно изложение и имат по-висок годишен данък и нямат прилежащо паркомясто.

Както виждате под думата имот се разбират много на брой неща. В която и категория да попада Вашия, ние с удоволствие ще дойдем на място, за да го огледаме, измерим, да проверим всички документи, за да разберем има ли определени тежести, и да ви направим най-изгодната оферта, както за нас, така и за Вас!

Какво е нужно да направите за да заявите оглед и оферта от нас:

 1. Обадете се на телефона ни: 0886625499 номера има Viber и Whatsap може директно да ни изпратите снимков материал.
 2. Свържете се с нас на мейл: [email protected]
 3. Използвайте формата за запитвания отдолу и попълнете коректно вашият Имейл адрес, Телефонен номер и Имена за да се свържем с вас.

Бърза форма за контакти и заявяване на оглед

Моля при попълването задължително напишете коректен телефонен номер и имейл за да можемда се свържем с вас.
  Коментари от клиенти:

  Доволен съм от екипа на изкупувам, заявих час и ден по телефона за оглед и оценка на имота ми, след което приех офератата им и в рамките на 2 седмици приключихме сделката без проблеми.
  Калин
  Трифонов
  5/5
  Много бърза и коректна реакция след като писах с запитване за моя наследствен апартамент който исках да продам се свързаха още същия ден с мен и направихме оглед, оценка ми дадоха още по време на огледа. Много коректно се работи с екипа на изкупувам!
  Методи
  Даниелов
  5/5

  Ако искате може да оставите вашето ревю: Изкупуване на Имоти

  Или да ни откриете на нашия адрес в google: Адрес за изкупуване на имоти