Изкупуване на коли

Вземете най-добрата оферта и оценка✔️ пишете и ни изпратете снимки✔️бързо и лесно по Вайбър и Whatsapp:

Искате да продадете бързо автомобила си?

Значи сте на правилното място! Изкупуване на коли, джипове, мотори и камиони в рамките на 1 час!

изкупуване на коли
Продайте автомобила си Веднага

Ако автомобила ви е произведен след 2000година ние ще го изкупим на момента! Заявете оглед и получете парите си веднага още в същия ден!

бързо изкупуване на коли
Изкупуваме Всички видове 4х4

При нас можете да продадете веднага джипа си! До 1 час получавате парите и прехвърляме нотариално собствеността.

изкупуваме коли
Предлагаме и бартер

Искате да смените автомобила си? Не се чудете, а ни се обадете ще ви предложим най-добрите условия за бартер. Има вариянт ние да ви доплатим или ако искате по-скъп автомобил може вие да ни доплатите.

Изкупуваме и повредени коли и джипове

Изкупуваме ударени или с проблем в двигателя, скорости или друга повреда автомобили и джипове произведени след 2005 година.

Ние изкупуваме следните автомобили:

На повечето от нас се е случвало да продават автомобила си или да познават някой, който се е опитвал да го направи. За разлика от имотите, където може цялата работа по продажбата да бъде предоставена на агенция, срещу определен процент, тук нещата не са точно такива. Разбира се има авто търговци, които биха се съгласили на подобно нещо, но в по-голямата си част не или срещу доста голям процент, което обезсмисля продажбата. Другият вариант е да я продавате сами, което от своя страна отнема време, срещи с потенциални купувачи и т.н. Това, с което се занимаваме ние е изкупуване на автомобили. Ще попитате какви? Ами..

Изкупуваме коли след 2000 година

Диапазона на автомобили, които купуваме е доста голям. Разбира се имаме граница, така че, ако случайно продавате старата си Жигула, най-вероятно не сме ние Вашите хора. Но ако Вашия автомобил е след 2000 година, то може да ни се обадите. Нашите специалисти ще дойдат на място, за да направят пълен оглед на автомобила и ще Ви предложат конкурентна за пазара цена. С това Ви спестяваме време за огледи, разкарване и още куп главоболия. А каква марка или вид трябва да бъде? Няма значение. Стига да е на 4 колела, марката, модела или вида автомобил за нас няма абсолютно никакво значение.

Добре, но аз не продавам автомобил, макар че имам превозно средство за продажба
Няма проблем! Както казахме ние имаме широка гама от интереси!

Изкупуваме и Джипове 4х4

Ако разполагате с джип, то ние сме вашите хора. Освен ако не искате да ни предложите старата си Лада Нива. Ако производството и е след 2004 година, то обадете се. Същото важи и за голяма гама от джипове Хамър, Джип, Рейндж Роувър и други. Разбира се важно изискване е задвижването на автомобила да бъде 4х4.

Изкупуване на Бусове


А ако пък искате да се отървете от стария си бус или познавате свой приятел, който продава неговия, то ние отново сме на среща. Всички марки и модели бусове са наш интерес. Отново единственото важно условие е да са произведени след 2000 година. Тук важат както бусове, които са предназначени за пренос на стока, така и такива, които са произведени с прозорци, било то товарни или пътнически.

Добре, разбрах, а има ли значение цената?


Цената има значение, разбира се. Приблизителната граница, на която изкупуваме превозните средства е до 15 000 лева. Но това е изключително субективно. Готови сме да дадем дори повече, ако превозното средство, което ни предложите заслужава тази цена. Всичко зависи от това, коя година е произведен автомобила, какви дефекти има по него, каква би била стойността на поправката им, какво е търсенето на пазара и още много неща, които можем да Ви обясним при лична среща, но иначе не смятаме, че е нужно да Ви затрупваме с ненужна информация. За Вас е важно да спестите време и да извлечете максимална печалба от автомобила си. Ние ще Ви помогнем.

Както виждате разполагаме с широк набор от интереси, когато става въпрос за изкупуване на превозни средства. Нашите специалисти очакват Вашето обаждане, за да уговорите среща и да направят оглед на автомобила и почти сигурно да направят и оферта. Така че не се колебайте дори за секунда, а се обадете.

Бърза форма за заявка на оглед:

Важно е да попълните всички полета коректно и да оставите задължително актуален телефон и имейл  за обратна връзка с вас!

  Защо да изберете нас>?

  Ние сме на пазара вече няколко години и имаме редовни клиенти и добра репутация което е гаранция за качество и ефективност!

  Какво предлагаме ние:

  С какво сме по различни от конкуренцията?

  Ние  сме усмихнати и положително настроени, гъвкави сме и сме готови за преговори така, че и двете страни да останат доволни.

  Отзиви от клиенти:

  Продадох си личната кола Мерцедес е класа 2003 година, доволен съм цялата процедура отне точно 1 час. Не съм вярвал, че толкова бързо може да си продам колата.
  Миленчо
  Бончев
  5/5
  Благодаря много на целия екип, коректно и найстина много бързо се случиха нещата. След като си ударих моя джип Хиундай се отказах да го правя но ми трябваха пари и за кола в движение с която да ходя на работа, тогава попаднах в този сайт заявих оглед и още същия ден си получих парите. Много съм доволен браво че ви има!
  Сашо
  Текирев
  5/5
  Обадих се по телефона след като вече ми беше писнало от ремонтите по моята Шкода октавия! Разбрахме се за среща след 20минути и след огледа веднага прехвърлихме колата при нотариус и аз се бях оттървал от вечните ремонти.
  Трифон
  Бенчев
  5/5
  Единствената фирма която се отнесе културно и възпитано, преди да стигна до тях се обади на други 3 телефона в интернет и още от разговора останах разочарован от тях, тук започнаха разговора с добър ден, изслушаха ме внимателно и уговорихме среща за оглед. Дойде младо и възпитано момче направи оглед и тест драйв предложи ми оферта която ми се стори малко ниска и аз пойсках с 400лева повече, той предложи да се срещнем по средата между двете оферти и аз приех и мисля, че направих правилния избор!
  Ивелин
  Петков
  5/5

  Дайте и вашия коментар и ревю: Изкупуване на коли

  Или да ни намерите на нашият адрес: Адрес изкупуване на коли