Как да продадем бързо автомобила си

Има ред ситуации, при които се налага да продадем бързо автомобила си.
Понякога това е заради задължения, друг път заради желанието да го сменим с по-нов, по-голям или по-бърз, случва се и спешната продажба да е заради преместване в чужбина или по ред други причини.

изкупуваме коли


При всяко положение обаче идва момент, когато наистина ни се налага бърза продажба на колата и то ако може на изгодна за нас цена.
С нашия екип от доказани и компетентни професионалисти, вие може да си спестите много време, нерви и средства, като продадете старата си кола бързо и изгодно.
Ние предлагаме предварителни безплатни огледи на автомобилите преди покупката им, а автодиагностиката се извършва на място от наш техник.

Изкупуване на автомобили в движение след 2000 година


Ние ще изкупим вашия автомобил,джип или бус съгласно пазарната му цена, стига да е производство след 2000-та година. Иновативната ни услуга е замислена изцяло за ваше удобство, а чрез нея ще избегнете риска от контакт с недобросъвестен прекупвач или автокъща.
При нас изкупуването на втора ръка автомобили е с улеснена процедура, максимални гаранции и добри цени.

Изкупуване на повредени автомобили


Имаме опции и за изкупуването на проблемни превозни средства с дефекти, повреда, амортизации или претърпели инцидент но само и единствено ако е пройзведена след 2006 година.
За да реализирате успешна продажба, първо се постарайте да заявите максимално коректната цена, която искате за автомобила си. Консултирайте се как вървят продажбите за вашия клас, марка и модел, сравнете цените в интернет и по автокъщите, попитайте познати, които са в час с автомобилния бранш и пазара на коли втора ръка. Правилният анализ на търсенето, предлагането и ценообразуването ще ви помогнат изключително много за бърза и успешна продажба, от която да останат доволни и продавач и купувач.

Как да определим цената на автомобила си?


Нека офертата ви е максимално честна, точна и в същото време съблазнителна за хората, които може би търсят точно автомобил като вашия. Ние ще ви помогнем в ценообразуването и в анализа на пазарния сегмент, в който продавате вашия автомобил втора ръка.
При това се постарайте да дадете адекватно, пълно и достоверно описание на състоянието на колата и, на нейните екстри и на дефектите, ако има такива.
Не забравяйте, че всяка снимка струва повече от един текст, така че наснимайте автомобила максимално подборно и ефектно.
Преди да пристъпите към продажбата, преведете автомобила в ред, отстранете доколкото е възможно дефектите и повредите, при нужда пастирайте, минете през автомивка, уредете всички необходими документи по него като гражданска отговорност, данък, технически преглед и винетка, документирайте историята на ремонтите на колата.

Как изкупуваме и оценяваме колите в izkupuvam.com

бързо изкупуване на коли
25 aGFuZCBtb25leSBhbmQga2V5LmpwZw==


При нас прегледът, оценката и разплащането се извършват веднага, в рамките на същия ден. Благодарение на нашите специализирани услуги, вие можете да продадете изгодно и бързо автомобила си. При сделката се сключва изряден договор, който гарантира вашия комфорт и ви позволява да получите парите си бързо, лесно и удобно при пълни гаранции от наша страна.
Нашите специалисти ще ви покажат оптималния вариант да продадете бързо автомобила си и да използвате шанса си това да се превърне в добра сделка за вас. Ние от izkupuvam.com изкупуваме коли бързо и без въпроси в рамките на 1 час получавате угорорената сума за автомобила и прехвърляме собствеността при доверен нотариус.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *