5 Съвета за бърза продажба на апартамент

бърза продажба на имот

Когато вече един път сте решили, че искате да продадете апартамента си, без съмнение към вас ще завалят куп съвети по повод продажбата от приятели, роднини, съседи, колеги и всякакви други псевдо специалисти по тази тема.

Освен това, веднъж стане ли факт вашата оферта, телефонът ви ще прегрее от обаждания от страна на брокери, агенции и всевъзможни други посредници, чиято цел обаче надали ще е вашето благо и изгодната за вас сделка, а това да реализират на гърба на вашия имот изгодна комисионна, без да се грижат особено за собствените ви финансови интереси.

Затова бъдете внимателни.

Избягвайте посредниците и самостоятелните инициативи

изкупуване на имот веднага

За да стигнете до успешна продажба на апартамента, в никакъв случай не е желателно да пуснете офертата си навсякъде, да я качите във всеки възможен сайт в интернет и да я предоставите едновременно на няколко агенции, брокери или посредници с презумпцията, че така тя ще достигне до много хора

Опитът ни в тази област показва, че най-добре е да потърсите помощта на опитни специалисти в бранша, каквито се явяват професионалистите от екипа на izkupuvam.com.

Ако се обърнете към нас, като фирма, специализирана към директно купуване на имоти, а не към посредник, вие ще спестите много време, средства и нерви.

Ние изкупуваме изгодно едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, мезонети, ателиета, парцели и ниви. Работим в София и прилежащия регион, където съществува динамичен имотен пазар, все повече млади хора купуват и продават жилища, а все повече нови жители идват от цялата страна, за да учат или да работят в столицата и околностите и.

В izkupuvam.com ще намерите екип от опитни професионалисти, квалифицирани в бранша на недвижимите имоти.

Документацията и проверките на имота се извършват от специалисти

При интерес от ваша страна да ни продадете своя апартамент, наш специалист ще извърши безплатен оглед на място. Ние ще ви помогнем в проверката на документацията на имота и на наличието или липсата на тежести, след което ще ви отправим атрактивна оферта за покупката на жилището. При сключена сделка, ние правим плащането веднага.

На днешния имотен пазар далеч не е толкова просто човек да продаде сам апартамента си, дори ако потърси помощта на брокери, агенции и други посредници. Днес се строят много нови жилища, има и голямо предлагане на апартаменти старо строителство, така че винаги може да разчитате на помощта на нашия екип, за да реализирате бърза и изгодна сделка с продажбата на вашия апартамент.

Апартаментът е предпочитан пред къщата

избор на апартамент или къща

Факт е и че все повече хора предпочитат живота в апартамент, отколкото в къща. Това е така, защото поддръжката и живота в апартамента са по-евтини в сравнение с къщата. Апартаментът е по-компактен, по-лесен за почистване, поддържане и ремонт, по-удобен за обзавеждане и по-изолиран от въздействието на неблагоприятните метеорологични условия. Освен това  апартаментът, който по принцип се намира в голяма жилищна сграда с множество съседи, дават по-голямо чувство за сигурност и безопасност, отколкото ако живеехте усамотено и в известен смисъл изолирано сами в къща, далеч от другите къщи наоколо

С izkupuvam.com бързо лесно и удобно може да сключите сделката, към която се стремите и да продадете своя апартамент на атрактивна цена, изцяло съобразена с тенденциите в този сектор на имотния пазар.

При нас можете да продадете бързо имота си вижте повече информация към директната продажба на имот на нашата страница: изкупуване на имот

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *