Безплатни съвети как да продадем бързо имота си

Безплатни съвети за продажба на имот

Всички ние без съмнение искаме да продадем имота си изгодно, бързо и безпроблемно, когато в един момент по една или друга причина сме взели решението за подобна продажба.

Имотният пазар обаче днес е много динамичен, предложенията изобилстват, а различни посредници се опитват да изкарат добри пари от собственици като нас, които търсят добра реализация за имотите си.

Според хора от бранша има два основни компонента, които влияят най-силно върху добрата продажна цена на даден имот, като разбира се имаме предвид и фактори като местоположение ,тип строителство, възраст на градежа, етажност и състояние.

Първата от тях без съмнение е локацията, откъдето идва и небезизвестната фраза: „Локация, локация и пак локация“. Втората определено е цената, която искаме за имота.

Екипът от професионалисти в областта на имотния бранш от izkupuvam.com ще ви помогне да анализирате имотния пазар към настоящия момент, да определите адекватна цена на имота си и да се справите с цялата документация и с бюрокрацията, през които неизменно трябва да премине всеки един собственик, решил да продава имота си.

Локацията и цената са определящи за добрата сделка

добрата локация помага при бърза продажба на имот

Според Даниела Грозева, член на Управителния съвет на Национално сдружение „Недвижими имоти”, мнозинството от продавачите грешно надуват цената на имота, който продават с около 20 на сто, което може да го направи също толкова непродаваем, както и ако цената е прекалено занижена, до степен да предизвика подозрения в купувача.

Точно тук идват на помощ нашите специалисти, които ще ви консултират така, че да получите максимално добри пари за своята собственост..

Ние от izkupuvam.com предлагаме набиращата популярност специализирана услуга по изкупуване на имоти на най-добрите цени в столицата и нейните околности. Избирайки този вариант за изгодната продажба на вашия имот, вие ще спестите много пари за излишни комисионни на посредници, ще спестите време от безконечните огледи, организирани от агенции и брокери, ще избегнете притесненията на това да пускаш сам обявата си в интернет, и в крайна сметка ще останете приятно изненадани от крайната цена, която ще получите, сключвайки сделка с нас.

Обърнете се към фирма изкупуваща директно от собственика

бърза продажба на имот

Богатият ни опит, контактите ни и екипа ни от квалифицирани специалисти, ни позволяват да  изкупуваме при отлични условия за продавача директно от собственика всеки вид имот – едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, мезонети, ателиета, парцели и ниви.

Доверете ни се и ще получите възможно най-добрата цена, съобразена с потенциала на имота и със състоянието на имотния пазар у нас към момента.

Мнозина търсят при продажбата на имота си посредничеството на брокери и агенции, други се опитват да реализират сами сделката, а в същото време имотите им залежават с месеци и години, докато не станат буквално непродаваеми.

За да продадете изгодно своя имот, рецептата е една и това е шансът, който ви дава фирма izkupuvam.com, специализирана в директното изкупуване на имоти от собственика, с разплащане веднага и пълни гаранции по сделката.

Нашите традиции в директния имотен мениджмънт и политиката ни на директно изкупуване, бързи сделки, прецизни оценки на имотите и експресно разплащане, са довели до това да имаме множество доволни лоялни клиенти, които препоръчват специализираните ни услуги на приятели, колеги и роднини, и често ни търсят повторно за други евентуални сделки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *