Безплатни съвети за Бърза и изгодна продажба на кола

съвет за бърза продажба на кола

Хората продават автомобилите си по различни причини. Било защото са решили че имат нужда от по-нова, по-голяма или по-високопроходима кола. Било защото имат задължения за изплащане. Било защото се местят в друг град или държава. И т.н., и т.н., и т.н.

изкупуване на коли

Преди да се захванете с продажбата на колата си, ви съветваме първо да огледате пазара и цените в съответния сектор. Сравнете последните сделки по покупко-продажба на коли от вашия клас, марка и модел. Огледайте сайтовете и офертите на автокъщите. Направете трезва преценка на състоянието на собствения си автомобил и едва след това определете за него разумна цена, която ще му търсите при продажбата.

Нашият съвет е да избягвате всякаква самодейност като пускане на обяви в интернет, оставянето в автокъща, поставяне на табелки „Продава се“ на колата или търсенето помощта на посредници. Всичко това може да доведе дотам автомобилът ви да залежи непродаден дълго време, да му вземете по-малко пари от очакваното или в крайна сметка дори да бъдете измамени.

Потърсете фирма за директно изкупуване на автомобили

бързо и лесно изкупуваме коли
изкупуваме коли

За да сте сигурни в сделката, за да продадете бързо автомобила си и за да получите изгодна цена за него, съветваме ви да се обърнете към фирма за директно изкупуване на коли от собственика, каквато е нашата.

Прекупвачите вероятно ще ви измамят с реалната цена на автомобила. В интернет изобилства от множество обяви като вашата. Пряката продажба от ухо на ухо или чрез табелки по колата обикновено не водят доникъде.

Ние предлагаме директно изкупуване на колата ви, безплатен оглед, анализ на пазара и помощ при оформянето на документите. Освен това при достигане до реална сделка, получавате оферта веднага, а исканата от вас цена се заплаща на момента.

Приведете колата и документите и в изряден вид

За да реализирате бърза продажба на автомобила си, постарайте се той да бъде във възможно най-изрядно състояние преди пристъпване към самата сделка. Приведете го в приличен външен вид, отстранете дребните нередности по него, уверете се в нивото на техническо състояние, в изрядността на външния му вид и интериора, при нужда извършете козметичен ремонт и пастирайте. Оформете документите по него като голям и малък талон, документа за платен данък, удостоверението за преминат годишен технически преглед, застраховката му „Гражданска отговорност“, свидетелството за регистрацията на автомобила, документа за собственост и евентуално винетка.

С фирма за директно изкупуване от собственика продажбата става бързо

Ние изкупуваме всякакъв вид, марка и модел автомобили, които са произведени след 2000-та година. С нашата квалифицирана помощ можете да продадете колата си бързо, изгодно и безпроблемно, при пълни гаранции.

Ако се доверите на нашите професионални услуги, подплатени с дългогодишен опит в автомобилния бранш, както и с референциите на многобройните ни лоялни клиенти, покупко-продажбата на колата ви ще бъде извършена максимално експедитивно, оценката и ще бъде калкулирана изцяло с оглед на тенденциите на пазара към момента, а огледа, експертизата на автомобила, оформянето на документите и разплащането ще се извършат веднага.

Екипът ни се състои от доказани специалисти в автомобилния бранш, които ще ви напътстват по време на целия процес на сделката до нейното успешно приключване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *